Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

DIAGNOSTESTARE TILL BILBRANSCHEN​

Behöver du en ny diagnostestare för felkodsläsning eller felsökning? Hos Hella Gutmann Solutions A/S säljer vi olika former av diagnosticeringsverktyg. Vårt breda program av felkodstestare och diagnostestare passar alla behov, oavsett om du ska använda en liten testare till felkodsläsning eller en större diagnostestare som klarar mer avancerade felsökningsuppdrag. Våra kunder består framför allt av bilverkstäder och den övriga fordonsbranschen i hela Sverige.​

Felkodsbaserade lösningsförslag i realtid

Våra Mega Macs-diagnostestare levererar felkodsbaserad reparationshjälp med värdefull tilläggsinformation och lösningsvägar direkt på skärmen i realtid. I det arbetet utnyttjar Mega Macs-serien en av de största diagnos- och reparationsdatabaserna i världen. Vi kompletterar löpande våra diagnoslösningar med de nyaste uppdateringarna, så du är alltid helt uppdaterad på verkstaden.

Vi har både generalister och specialister som medarbetare. De arbetar löpande med att öka produktiviteten hos verkstäder i hela världen. Samtidigt strävar de hela tiden efter att göra arbetet enklare för mekaniker.

En snabb och effektiv felkodstestare och felkodsläsare är ett måste för att reparera och serva en modern bil. Därför använder över 40 000 verkstäder i 24 länder våra diagnoslösningar.

Kontakta oss för att få veta mer om diagnostestare

Du är alltid välkommen att kontakta oss för närmare information.

Ring oss för mer information på telefonnummer 08-121 607 46 eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klicka för vägbeskrivning

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

CVR​: 87816613

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2021​