Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

Tekniska fordonsdata och bilvägledningar

​Sätt turbo på din verkstad med en datalösning från Hella Gutmann Solutions A/S.

Under många år har Hella Gutmann Data höjt standarden för hur bilteknisk data kan möta verkstädernas behov.

Vi ser till att data presenteras på ett logiskt och användarvänligt sätt, och därför väljer verkstäder över hela Europa oss som partner. Det är viktigt för oss att ligga i framkant när det gäller nya typer av information och vi strävar alltid efter god täckning på nya fordon.

Hella Gutmann Data levereras i tre olika lösningar och du kan på så sätt integrera den lösning som bäst passar din verkstads behov. Du får följande fördelar oavsett vilken lösning du väljer.

  • Tydlig information för användning vid servicebesiktningar, t.ex. serviceformulär som anger kamremsbyte, pollenfilterbyte och nödvändiga reservdelar.
  • Fordonsdata baseras på steg-för-steg-instruktioner, bilder och diagram av hög kvalitet. Detta gör vår biltekniska data tydlig och snabb att använda.
  • Beroende på vald licens innehåller Hella Gutmann Data även felsökningsdata för bilar med common rail- eller pumpmunstyckssystem samt detaljerad information om partikelfilter, inklusive regenerering och utbyte.
  • Guider för kamremsbyte - givetvis med indikation på nödvändiga specialverktyg.
  • Den specifika kunskapen från HELLA och Hella Gutmann Solutions om AC-system och luftkonditioneringsapparater, bl.a. tydliga och specifika systemstrukturer, fyllningsvolymer och guidad felsökning är unika för de tre lösningarna.
  • ​Hella Gutmann Data innehåller kopplingsscheman i färg – inte bara om komfortutrustning, utan även om ett stort antal utvalda system på nya bilar.​

Lösningen är full av värdefulla fordonsdataom allt från motorstyrning till komfortmoduler.

Om du har ett mycket speciellt behov och önskan om en specialdesignad lösning har vi gärna en dialog om hur vi kan hjälpa dig, precis som du är mycket välkommen att kontakta oss för en gratis demoperiod på 30 dagar.

Här kan du se de viktigaste funktionerna i var och en av de tre lösningarna vi erbjuder. Vill du ha mer detaljerad info om funktionerna kan du klicka på länken för att ladda ner en översikt.

 
 
 
 
 
 
Jag vill * 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klicka för vägbeskrivning

CVR​: 87816613

Kontakt

Telefon: +45 86 60 28 88

Teknisk support: (+46) 08 121 607 46

E-mail: info.se@hella-gutmann.com

Öppettider:
Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella ändringar.

Telefontider​:

Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Prenumerera på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024