Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

Aktuella nyheter

mega macs software update version 68
2022-12-16
Programvaran för din mega macs diagnostiska testare är redo för uppdatering. Mjukvaruversion 68 släpps nu med nya data och funktioner för alla mega macs diagnostiska testare från Hella Gutmann. Läs längre ner och lär dig mer om de många spännande nyheterna. Vi önskar dig ett mycket lyckligt arbetsliv med mega macs version 68.
Læs hele nyheden
Teknisk uppdatering 2022.4
2022-12-14
Din datalösning från HGS har uppdaterats. Det innebär att nya bilmodeller, nya/uppdaterade datatyper och information har lagts till som kommer att vara till stor hjälp för dig. Vi finns alltid tillgängliga oavsett om du har frågor om våra produkter eller behöver teknisk hjälp i samband med arbetet på verkstaden.
Læs hele nyheden
Batteridiagnos
2022-12-05
Undersök statusen för högspänningsbatterier snabbt och enkelt. Hur? Med en av våra två lösningar. Oavsett om du gör en snabbdiagnos baserat på systemparametrarna i grundversionen eller om du använder Pro-versionen med den tillverkaroberoende SoH-analysen, så ger Hella Gutmanns diagnosmöjligheter dig alla data om alla användbara parametrar på kortast möjliga tid. Ta reda på mer om våra två batteridiagnoslösningar i artikeln:
Læs hele nyheden
Automatiserad diagnos
2022-12-01
Automatiserad diagnos (AD) från Hella Gutmann sparar mycket tid åt dig. Vill du veta mer? Vår automatiserade diagnosfunktion har en ny VIN-identifiering med en träffrekvens på 95 %. Den innehåller också en AI som förutsäger vilken komponent som är defekt baserat på sannolikhet och automatisk utvärdering av dess parametrar. Vill du lära dig mer om fördelarna med vår automatiserade fordonsdiagnostik? Läs artikeln nedan eller kontakta oss och boka en presentation.
Læs hele nyheden
mega macs software update version 67
2022-12-01
Programvaran för din mega macs diagnostiska testare är redo för uppdatering. Mjukvaruversion 67 släpps nu med nya data och funktioner för alla mega macs diagnostiska testare från Hella Gutmann. Läs längre ner och lär dig mer om de många spännande nyheterna. Vi önskar dig ett mycket lyckligt arbetsliv med mega macs version 67.
Læs hele nyheden
Cyber Security Management
2022-10-03
Är åtkomsten till säkrade fordon jobbigt och tidskrävande för dig? Då ska du låta mega macs diagnostestare förenkla processen åt dig med vårt Cyber Security Management! Då blir certifierings- och registreringsprocessen helt automatiserad för alla de 13 varumärken som ligger i vårt CSM – utan ytterligare kostnader! Du behöver bara godkänna en gång – sedan är du redo att sätta igång. Vill du veta mer? Läs mer här: https://www.hella.com/techworld/uk/Lounge/Cyber-security-management-renault-kia-74050/ Har du redan en diagnostestare från Hella Gutmann Solutions som inte har CSM installerad? Då hittar du instruktioner för installationen här: https://www.hella-gutmann.dk/download
Læs hele nyheden
Teknisk uppdatering 2022.2/3
2022-09-28
Din datalösning från HGS har uppdaterats. Det innebär att nya bilmodeller, nya/uppdaterade datatyper och information har lagts till som kommer att vara till stor hjälp för dig. Vi finns alltid tillgängliga oavsett om du har frågor om våra produkter eller behöver teknisk hjälp i samband med arbetet på verkstaden.
Læs hele nyheden
macsDIA - Uppdatering och nyheter
2022-09-20
På Hella Gutmann arbetar vi ständigt med att vidareutveckla våra produkter. Vi är därför glada att kunna presentera de senaste funktionerna och förbättringarna av macsDIA. - Bilddokumentation - Ny design och användargränssnitt - Uppdaterad besiktningsplan
Læs hele nyheden
Viktig information ang bilteknisk support
2022-09-14
Vi kommer att fortsätta att ge personlig god service med våra specialister inom fordonsteknisk support. Vår support är efterfrågad. Vi vill gärna erbjuda samma höga standard på support och det kommer därför att bli nödvändigt att stänga telefonerna så att våra supportrar får sinnesro i alla enskilda fall. Kontaktformuläret gör att de kan förbereda sig väl innan de kontaktar kunden, vilket gynnar både dig och oss.
Læs hele nyheden
mega macs software update version 66
2022-07-11
Programvaran för din mega macs diagnostiska testare är redo för uppdatering. Mjukvaruversion 66 släpps nu med nya data och funktioner för alla mega macs diagnostiska testare från Hella Gutmann. Läs längre ner och lär dig mer om de många spännande nyheterna. Vi önskar dig ett mycket lyckligt arbetsliv med mega macs version 66.
Læs hele nyheden
macsDIA uppdatering
2022-06-21
På Hella Gutmann arbetar vi ständigt med att vidareutveckla våra produkter. Vi är därför glada att kunna presentera de senaste funktionerna och förbättringarna av macsDIA.
Læs hele nyheden
Teknisk uppdatering 2022.1
2022-06-20
Din datalösning från HGS har uppdaterats. Det innebär att nya bilar/modeller, nya/uppdaterade datatyper och information har lagts till som kommer att vara till stor hjälp för dig. Vi finns alltid tillgängliga oavsett om du har frågor om våra produkter eller behöver teknisk hjälp i samband med arbete i verkstaden! Kontakta oss på telefonnummer +45 8660 2888 och du kan också skicka ett e-postmeddelande till info.se@hella-gutmann.com
Læs hele nyheden
HGS Data Uppdatering 2020.2
2020-09-02
Dina datalösningar från HGS har blivit uppdaterat Det innebär att vi har lagt till nya fordon / modeller, nya / uppdaterade datatyper och information som har blivit bättre. Om du har några frågor angående ovanstående information, tveka inte att kontakta oss per telefon på 081-21 60 746 eller skicka ett mail till info@hella-gutmann.dk
Læs hele nyheden
mega macs software update version 59
2020-08-24
Version 59 är nu frisläppt för uppdatering av alla mega macs tester. Uppdateringen installeras som alltid med original HGS-nätaggregat ansluten till testern. Det faktiska förfarandet för uppdateringen kan ses på våra YouTube-videor (se länken längre ner). Förutom att förbättra funktionerna på befintliga bilmodeller innehåller uppdateringen också många nya bilmodeller och nya grundläggande inställningar, kalibreringar, initialiseringar och kodningar som distribueras på över 30 bilmärken.
Læs hele nyheden
macsDIA med överföring av serviceschemat till fabrikantens elektroniska servicebok
2020-08-24
Spara tid - och tjäna pengar. Den digitala serviceassistent, macsDIA från Hella Gutmann, ger verkstaden online tillgång till digitala serviceschema med relevanta vägledningar direkt på serviceschemat och överför det till fabrikantens elektroniska servicebok, når du avslutar servicen
Læs hele nyheden
Tekniske data opdatering 2019.4
2019-12-04
Dine dataløsninger fra HGS er blevet opdateret. Det betyder, at der er tilføjet nye biler/modeller, nye/opdaterede datatyper samt informationer, som vil være en stor hjælp for dig
Læs hele nyheden
Tekniske data opdatering 2019.3
2019-09-04
Din dataløsning fra HGS er blevet opdateret. Det betyder, at der er tilføjet nye biler/modeller, nye/opdaterede datatyper samt informationer, som vil være en stor hjælp for dig
Læs hele nyheden
Nyt software produkt fra Hella Gutmann Solutions
2019-03-29
macsDIA – værkstedets digitale assistent
Læs hele nyheden
Tekniske data opdatering 2018.4
2018-12-05
Din dataløsning fra HGS er blevet opdateret. Det betyder, at der er tilføjet nye biler/modeller, nye/opdaterede datatyper samt informationer, som vil være en stor hjælp for dig. Vi står altid til rådighed uanset om du har spørgsmål til vores produkter, eller har brug for teknisk hjælp i forbindelse med arbejde på værkstedet! Kontakt os på telefonnummer 86 60 28 88 ligesom du også kan sende os en mail til info@hella-gutmann.dk. Du kan følge med i vores hverdag på vores Facebook side, og på vores youtube kanal finder du rigtig mange gode fifs til dine daglige udfordringer.
Læs hele nyheden
Tekniske data opdatering 2018.2
2018-07-12
Din dataløsning fra HGS er blevet opdateret. Det betyder, at der er tilføjet nye biler/modeller, nye/opdaterede datatyper samt informationer, som vil være en stor hjælp for dig.
Læs hele nyheden

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klicka för vägbeskrivning

CVR​: 87816613

Kontakt

Telefon: +45 86 60 28 88

Teknisk support: (+46) 08 121 607 46

E-mail: info.se@hella-gutmann.com

Öppettider:
Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella ändringar.

Telefontider​:

Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Prenumerera på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2023