Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

ADAS kalibrering

På Hella Gutmann Solutions A/S säljer vi kalibreringsutrustning till bilens förarassistanssystem. Vi säljer och distribuerar ADAS-system till bilverkstäder och bilindustrin i hela Skandinavien och täcker de flesta bilmärken och modeller med vår utrustning.

ADAS-kalibrering – Inställning av förarassistanssystem

Med kamera- och sensorkalibreringsverktyget CSC-Tool från Hella Gutmann får du den kompletta, modulära lösningen för verkstaden. Du kan använda sensor- och kamerakalibreringsutrustning på nästan alla bilmärken. Med CSC-Tool erbjuder Hella Gutmann Solutions verkstäder ett professionellt system med flera varumärken för justering av många olika förarassistanssystem.

Om du arbetar med skadereparation, byte av vindruta eller helt enkelt allmän bilreparation är CSC-verktyget ett viktigt verktyg.

Det finns stora möjligheter till expansion av systemet inom både radar och 360-kamera.

CSC-Tool digitalt

​Med avancerad registreringsskyltigenkänning, adaptiv farthållare och automatiska nödbromssystem fylls moderna bilar i mycket större utsträckning än tidigare på med elektronik. Dessa avancerade förarassistanssystem ställer säkerhetskrav på mekaniken i förhållande till kalibrering och detta kräver specifik mätutrustning på den enskilda bilverkstaden.

För att öka effektiviteten erbjuder vi på Hella Gutmann nu ett digital kamera-, sensor- och radarkalibreringsverktyg, kallat CSC-Tool Digital, där kalibreringen sker digitalt.

CSC-tool Digital är utformat för att göra kalibreringsprocessen enklare och snabbare. Verkstäderna behöver inte längre vänta på att få hem tavlorna, eftersom tavlorna finns tillgängliga digitalt och systemet ständigt uppdateras med de senaste tavlorna.

CSC-Tool analog

Med CSC-Tool analog får du professionell kalibreringsutrustning för att justera förarassistanssystem i nästan vilken bil som helst.

Vår analoga CSC-Tool erbjuder bland annat:

  • Dokumentation av justering/kalibrering på utskrift och i Carhistorik
  • Inget behov av hjulinställare
  • ​Kompatibilitet med diagnosenheter i mega macs-serien
  • ​Lättmanövrerad kalibreringsutrustning
 
 
 
 
 
Jag är intresserad av *

 
Jag vill *


 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klicka för vägbeskrivning

CVR​: 87816613

Kontakt

Telefon: +45 86 60 28 88

Teknisk support: (+46) 08 121 607 46

E-mail: info.se@hella-gutmann.com

Öppettider:
Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella ändringar.

Telefontider​:

Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Prenumerera på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024