Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

ADAS- OCH KAMERA-KALIBRERING TILL FÖRARASSISTENTSYSTEM​

Hos Hella Gutmann Solutions A/S tillhandahåller vi kalibreringsutrustning till bilens förarassistentsystem. Vi säljer och distribuerar ADAS-system till bilverkstäder och fordonsbranschen i hela Skandinavien och täcker de flesta bilmärken och modeller med vår utrustning.​

ADAS kalibrering – inställning av föraraassistentsystem

Med kamera- och sensorkalibreringsverktyget CSC-Tool från Hella Gutmann får du den kompletta, moduluppbyggda lösningen till verkstaden. Du kan använda diagnos- och kamerakalibreringsutrustning till nästan alla bilmärken. Genom CSC-Tool erbjuder Hella Gutmann Solutions ett professionellt multimärkessystem till verkstäderna för justering av många olika förarassistentsystem. Tack vare de alltid genomtänkta lösningarna från Hella Gutmann Solutions kan vi erbjuda CSC-Tool som modulsystem, vilket kan anpassas och utökas efter verkstädernas och serviceverksamheternas individuella behov.

Vi har både specialister och generalister bland våra medarbetare. De arbetar dagligen på att öka produktiviteten på verkstäder runtom i världen. Samtidigt strävar de efter att göra vardagen enklare för mekaniker.

Vi har en ambitiös målsättning i företaget, och därför används vår lösning redan av mer än 40 000 verkstäder i 24 länder. Vi hjälper naturligtvis gärna till med utbildning för våra Mega Macs-testare och avseende vår verkstadsutrustning.

Kontakta oss för ytterligare information om vårt CSC-Tool

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att höra mer om kamerakalibrering. Vi skickar gärna ett anbud, helt utan förpliktelser från din sida.

Ring oss för mer information på telefonnummer 08-121 607 46 eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klicka för vägbeskrivning

Telefon: +45 86 60 28 88

E-mail: info@hella-gutmann.dk

CVR​: 87816613

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Tilmeld nyhedsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2021​