Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

Om Hella Gutmann

​Hella Gutmann Solutions A/S, tidigare känt som Tolerance A/S, har sedan 1956 varit en ledande tillverkare och leverantör till fordonsindustrin inom produktion av service- och reparationsdata för europeiska bilar. 

Idag är vi en del av Hella Gutmann Group, med huvudkontor i Ihringen, Tyskland, som ägs till 100 % av Hella GmbH & Co. KGaA. Från vårt huvudkontor i Viborg ansvarar vi för utvecklingen av service- och reparationsdata för hela Hella Gutmann-koncernen.

Vi är specialister​

Vi distribuerar även verktygsutrustning till verkstäder i hela Skandinavien som servas från våra försäljningskontor i Sverige, Norge och Finland.

Vi är ett team av specialister och generalister som brinner för att tillhandahålla utrustning och kunskap till fordonsindustrin, vilket ökar produktiviteten i verkstaden och gör livet lättare för mekanikern. Vi har ambitiösa mål – både för våra användare och ägare – och arbetar fokuserat med att utveckla våra marknadsandelar, speciellt på den skandinaviska marknaden.

Vårt produktsortiment omfattar data- och mjukvarulösningar, diagnostester, ADAS-system, Strålkastarinställare, AC-service och ett brett utbud av verkstadsutrustningsprodukter och vi hjälper gärna våra användare med utbildning i våra lösningar. Över 40 000 verkstäder i 24 länder arbetar med data och diagnoslösningar från Hella Gutmann Solutions A/S.

Vi är en del av DAG (Danish Automotive Group), som är en sammanslutning av 8 centraljyske företag som har som mål att stärka internationaliseringen av dansk kunskap och kompetens och öka exporten av danska produkter till bilindustrin

Compliance

Som ett ansvarsfullt företag måste vi agera i enlighet med gällande lagar och följa interna policyer och rutiner inom koncernen. Det centrala målet för Hella Compliance System är att effektivt integrera Compliance i koncernens affärsprocesser för att säkerställa att alla anställda följer regelverket och för att förhindra systematiskt olämpligt beteende.

Dessutom är det ett ständigt mål att förankra Compliance i koncernens företagskultur som en väsentlig del av företagets integritet och det sätt på vilket koncernen strävar efter att bedriva verksamhet och införliva Compliance som en del av det dagliga arbetet. Compliance är en del av det dagliga arbetet på Hella Gutmann Solutions A/S.

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klicka för vägbeskrivning

CVR​: 87816613

Kontakt

Telefon: +45 86 60 28 88

Teknisk support: (+46) 08 121 607 46

E-mail: info.se@hella-gutmann.com

Öppettider:
Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella ändringar.

Telefontider​:

Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Prenumerera på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024