Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

Om oss

​Hella Gutmann Solutions A/S, tidigare känt under namnet Tolerance A/S, är sedan 1956 en ledande producent och leverantör till bilbranschen inom produktion av service- och reparationsdata till europeiska bilar. I dag är vi en del av Hella Gutmann-koncernen, som har sitt huvudsäte i Ihringen i Tyskland och till 100 % ägs av Hella GmbH & Co. KGaA. Från vårt huvudkontor i Viborg i Danmark ansvarar vi för utvecklingen av service- och reparationsdata för hela Hella Gutmann-koncernen.

Vi är specialister​

VVi är specialister inom integrerade datalösningar och distribuerar verktygsutrustning till verkstäder i hela Skandinavien som betjänas från våra säljkontor i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vi är ett arbetslag med specialister och generalister som brinner för att bistå bilbranschen med utrustning och kunskaper som ökar verkstädernas produktivitet och gör livet enklare för mekaniker. Vi har ambitiösa mål – både för våra användare och ägare – och arbetar fokuserat med att utveckla våra marknadsandelar, i synnerhet på den skandinaviska marknaden.

Vårt produktsortiment innefattar data- och programvarulösningar, diagnostestare, ADAS-system, apparater för lampinstallation, AC-service och ett brett utbud av verkstadsutrustningsprodukter, och vi hjälper gärna våra användare med utbildning i våra lösningar. Över40 000 verkstäder i 24 länder arbetar med data- och diagnoslösningar från Hella Gutmann Solutions A/S.

Vi är en del av DAG (Danish Automotive Group), en sammanslutning av åtta mittjylländska verksamheter som strävar efter att stärka internationaliseringen av danska kunskaper och färdigheter samt öka exporten av danska produkter till bilbranschen.​

Efterlevnad

Som ansvarig verksamhet ska vi handla i enlighet med gällande lagar samt efterleva interna policyer och procedurer inom koncernen. Det centrala målet med Hella Compliance System är att effektivt integrera efterlevnad i koncernens verksamhetsprocesser för att säkerställa att alla medarbetare efterlever bestämmelserna och förhindra systematiskt opassande beteenden.

Ett konstant mål är vidare att förankra efterlevnad i koncernens verksamhetskultur som en väsentlig del av företagets integritet och det sätt på vilket koncernen strävar efter att bedriva verksamhet och införliva efterlevnad som en del av det dagliga arbetet. Efterlevnad är en del av det dagliga arbetet på Hella Gutmann Solutions A/S.

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klicka för vägbeskrivning

CVR​: 87816613

Kontakt

Telefon: +45 86 60 28 88

Teknisk support: (+46) 08 121 607 46

E-mail: info.se@hella-gutmann.com

Öppettider:
Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella ändringar.

Telefontider​:

Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Prenumerera på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2024