Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

CSC-Tool analog

​På Hella Gutmann Solutions A/S säljer vi kalibreringsutrustning till bilens förarassistanssystem. Vi säljer och distribuerar ADAS-system till bilverkstäder och bilindustrin i hela Skandinavien och täcker de flesta bilmärken och modeller med vår utrustning.

Med CSC-Tool-analog får du ett professionellt multimärkessystem för att justera förarassistanssystem i nästan vilken bil som helst.

Multi system för sensorkalibrering

Kalibreringen av kamera-, radar- och LiDAR-baserade system har lett till helt nya och snabbt ökande krav på tjänsterna i verkstaden – och din mega macs- har länge varit helt redo för detta.

Nu behöver du bara ett CSC-Tool för att komma i gång. Och det bästa är att ditt CSC-Tool är en del av en systemmodul och därför växer med uppgiften.

Blixtsnabb elektronik sköter själva sensorkalibreringen på ganska få sekunder eller ännu snabbare. Med ett klick på mega macs jämför styrenheten kamerabilden med sparad bildata och den nya positionen sparas. Kalibreringen av de moderna 77 GHz-radarn sker på i stort sett samma sätt, men med olika registrering av mät fältet. Men oavsett om det är en kamera, radar eller LiDAR – korrekt förberedelse är alltid avgörande. Korrekt förberedelse inkluderar noggrann inriktning av CSC-Tool eller den bakre kalibreringstavlan i förhållande till fordonets geometriska axel (bakaxeln).​

 
 
 
 
 
Jag är intresserad av *


 
Jag vill *


 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klicka för vägbeskrivning

CVR​: 87816613

Kontakt

Telefon: +45 86 60 28 88

Teknisk support: (+46) 08 121 607 46

E-mail: info.se@hella-gutmann.com

Öppettider:
Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella ändringar.

Telefontider​:

Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Prenumerera på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2023