Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

CSC-Tool Digital

​På Hella Gutmann Solutions A/S säljer vi kalibreringsutrustning till bilens förarassistanssystem. Vi säljer och distribuerar ADAS-system till bilverkstäder och bilindustrin i hela Skandinavien och täcker de flesta bilmärken och modeller med vår utrustning.

Med CSC-Tool digital kan du nu kalibrera bilens ADAS-system med hjälp av en app och en projektor, vilket gör ditt arbetsflöde snabbare, enklare och mer framtidsorienterat.

Framtiden börjar idag – med CSC-Tool Digital

Med avancerad skyltigenkänning, adaptiv farthållare och automatiska nödbromssystem är moderna bilar mycket mer fyllda med elektronik än tidigare. Dessa avancerade förarassistanssystem ställer säkerhetskrav på mekaniken i samband med kalibrering, och detta kräver specifik mätutrustning på varje enskild verkstad. 

För att öka effektiviteten erbjuder vi på Hella Gutmann nu ett digitalt kamera- och radarkalibreringsverktyg, kallat CSC-Tool Digital, där kalibreringen sker digitalt. 

CSC-tool Digital är utformat för att göra kalibreringsprocessen enklare och snabbare. Verkstäderna behöver inte längre vänta på att få hem tavlorna, eftersom tavlorna finns tillgängliga digitalt och systemet ständigt uppdateras med de senaste tavlorna

 
 
 
 
 
Jag är intresserad av *


 
Jag vill *


 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Hella Gutmann Solutions A/S

Lundborgvej 16, 8800 Viborg​

Klicka för vägbeskrivning

CVR​: 87816613

Kontakt

Telefon: +45 86 60 28 88

Teknisk support: (+46) 08 121 607 46

E-mail: info.se@hella-gutmann.com

Öppettider:
Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella ändringar.

Telefontider​:

Måndag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 14.15

Prenumerera på nyhetsbrev

© Copyright Hella Gutmann Solutions A/S 2023